< Tilbage til butik

Unsere meistgestellten Fragen I - DE / FR / IT / ES / EU / NL / PL / SE / DK

Hvordan sender jeg en vare retur?

Vi er kede af at høre, at varen ikke levede op til dine forventninger, og du kan naturligvis returnere dit køb inden for 60 dage.

Du kan nemt anmode om en returnering via følgende link:

Returnering

Følg nedenstående trin for at registrere din returnering:

- Vælg den vare, du ønsker at returnere

- Fortæl os årsagen - Udskriv retursedlen

- Pak varen omhyggeligt om med retursedlen (i den originale emballage)

Når du har registreret returneringen, vil du modtage en separat e-mail med instruktioner om, hvordan du skal sende pakken.

Klar!

Behandlingen af din returnering koster 149 DKK og vil blive fratrukket købsprisen på kreditfakturaen.

Når du har modtaget din returpakke i god stand, vil du automatisk modtage en tilbagebetaling af det beløb, der skal returneres, via den oprindeligt valgte betalingsmetode inden for 10 arbejdsdage.

Da en ombytning desværre ikke er mulig af systemiske årsager, skal du om ønsket afgive en ny ordre.

Did you find it helpful? Yes No

Send feedback
Beklager, at vi ikke kunne hjælpe. Hjælp os med at forbedre denne artikel med din feedback.

Jeg har glemt at indtaste rabatkoden, kan den tilføjes efterfølgende?

Vi refunderer gerne rabatten på din ordre efterfølgende. Hvis rabatbetingelserne er opfyldt, skal du bare oplyse os rabatkoden og det tilhørende ordrenummer via vores kontaktformular.

Did you find it helpful? Yes No

Send feedback
Beklager, at vi ikke kunne hjælpe. Hjælp os med at forbedre denne artikel med din feedback.

Hvilke formål kan jeg bruge min overførsel til?

Kan jeg følge min levering?

Selvfølgelig. Så snart din ordre er sendt, får du en forsendelsesbekræftelse fra os, som også inkluderer pakkenummeret og et sporingslink. Det giver dig også mulighed for altid at kunne følge status for din levering.

Did you find it helpful? Yes No

Send feedback
Beklager, at vi ikke kunne hjælpe. Hjælp os med at forbedre denne artikel med din feedback.

Leverer I også til adresser uden for Danmark?

Vi beder om din forståelse for, at vores webshop, benuta.dk, kun behandler ordrer med leveringsadresser i Danmark. Mht. levering til andre lande, skal du bruge den benuta-webshop, som er oprettet til dette formål.

Did you find it helpful? Yes No

Send feedback
Beklager, at vi ikke kunne hjælpe. Hjælp os med at forbedre denne artikel med din feedback.

Hvad er den bedste måde at pleje mit tæppe på?

Kan jeg også få et trykt katalog fra jer?

Nej. Vi står for bæredygtighed og klarer os derfor bevidst uden et trykt katalog. I stedet fokuserer vi på at tilbyde dig det bedste udvalg af vores varer i vores webshop. Ønsker du yderligere rådgivning, skal du kontakte vores kundeservice via kontaktformularen.

Did you find it helpful? Yes No

Send feedback
Beklager, at vi ikke kunne hjælpe. Hjælp os med at forbedre denne artikel med din feedback.

Jeg har købt en vare. Hvad sker der nu

mange tak, fordi du valgte et benuta-produkt.

Når du har afsluttet din ordre, får du en ordrebekræftelse på din e-mailadresse. Hvis du ikke kan finde mailen, skal du se efter, om vores e-mail ved en fejltagelse er havnet i spamfolderen. Vi sender normalt varer, der er umiddelbart leverbare, efter modtagelsen af betalingen. Du modtager alle andre varer inden for den givne leveringsperiode. Under alle omstændigheder underretter vi dig igen, så snart din ordre er afsendt. Du får også et sporingslink, der giver dig mulighed for altid at kunne følge din forsendelses status online.

Did you find it helpful? Yes No

Send feedback
Beklager, at vi ikke kunne hjælpe. Hjælp os med at forbedre denne artikel med din feedback.

Hvad er den bedste måde at pleje mit tæppe på?

Jeg har et teknisk problem. Hvad kan jeg gøre?

Indlæs først siden igen med "F5"-tasten. Hvis det ikke løser situationen, skal du tømme cachen i din browser og slette dine cookies.

Ellers kan du prøve en anden browser.

Hvis problemet fortsætter, så send os en besked via vores kontaktformular.

Did you find it helpful? Yes No

Send feedback
Beklager, at vi ikke kunne hjælpe. Hjælp os med at forbedre denne artikel med din feedback.

Hvordan sender jeg en vare retur?

Vi er kede af at høre, at varen ikke levede op til dine forventninger, og du kan naturligvis returnere dit køb inden for 60 dage.

Du kan nemt anmode om en returnering via følgende link:

Returnering

Følg nedenstående trin for at registrere din returnering:

- Vælg den vare, du ønsker at returnere

- Fortæl os årsagen - Udskriv retursedlen

- Pak varen omhyggeligt om med retursedlen (i den originale emballage)

Når du har registreret returneringen, vil du modtage en separat e-mail med instruktioner om, hvordan du skal sende pakken.

Klar!

Behandlingen af din returnering koster 149 DKK og vil blive fratrukket købsprisen på kreditfakturaen.

Når du har modtaget din returpakke i god stand, vil du automatisk modtage en tilbagebetaling af det beløb, der skal returneres, via den oprindeligt valgte betalingsmetode inden for 10 arbejdsdage.

Da en ombytning desværre ikke er mulig af systemiske årsager, skal du om ønsket afgive en ny ordre.

Did you find it helpful? Yes No

Send feedback
Beklager, at vi ikke kunne hjælpe. Hjælp os med at forbedre denne artikel med din feedback.

Jeg har smidt den originale emballage ud, så hvordan skal jeg pakke min returvare?

Hvis den originale emballage er beskadiget eller er kasseret, kan du bruge en lignende, beskyttende emballage.

Did you find it helpful? Yes No

Send feedback
Beklager, at vi ikke kunne hjælpe. Hjælp os med at forbedre denne artikel med din feedback.

Jeg synes ikke om det, jeg har bestilt. Kan jeg få noget andet i stedet?

Vi kan ikke automatisk modregne varer mod hinanden. Du kan derfor ikke lave en direkte ombytning. Vores webshop viser, om varen stadig fås i den ønskede størrelse eller farve, så du kan bestille den igen.

Send din første ordre retur, så tilbagebetaler vi købsbeløbet senest 14 dage efter modtagelsen af din returvare.

Did you find it helpful? Yes No

Send feedback
Beklager, at vi ikke kunne hjælpe. Hjælp os med at forbedre denne artikel med din feedback.

Jeg har modtaget en vare, som jeg ikke har bestilt.

Vi beklager og vi undskylder ulejligheden. Her skal du straks kontakte vores kundeservice via vores kontaktformular, så vi kan rette fejlen. Vi behandler returneringen eller ombytningen endnu hurtigere, hvis du også sender os et foto af den leverede vare via e-mail. Hvis der er tale om en fejl, er afhentning og forsendelse naturligvis gratis for dig.

Did you find it helpful? Yes No

Send feedback
Beklager, at vi ikke kunne hjælpe. Hjælp os med at forbedre denne artikel med din feedback.

Det leverede tæppe har en defekt eller en mangel.

Desværre kan man aldrig udelukke produktionsfejl fuldstændigt, trods de mange avancerede kvalitetssikringsprocedurer. Hvis du finder en fejl eller mangel på det leverede produkt, skal du kontakte vores kundeservice via kontaktformularen.

Vi behandler din klage endnu hurtigere, hvis du også sender os et foto af den defekte vare via e-mail.

Did you find it helpful? Yes No

Send feedback
Beklager, at vi ikke kunne hjælpe. Hjælp os med at forbedre denne artikel med din feedback.

Hvornår og hvordan får jeg mine penge tilbage, når jeg hæver købet?

Når vi har modtaget dit returvare, refunderer vi dig det tilsvarende beløb inden for 14 arbejdsdage og vha. det betalingsmiddel, der blev brugt ved bestillingen.

Did you find it helpful? Yes No

Send feedback
Beklager, at vi ikke kunne hjælpe. Hjælp os med at forbedre denne artikel med din feedback.

Hvad sker der med en indløst rabatkode, efter at en vare er blevet returneret?

Varens emballage er beskadiget ved leveringen. Må jeg stadig acceptere forsendelsen?

Under alle omstændigheder skal du lade speditøren kvittere specifikt for den eksterne skade på emballagen, for at sikre garantien, i tilfælde af at varen/-erne er beskadiget/-ede. Hvis denne nægter at give dig en sådan kvittering, skal du nægte at modtage levering og straks kontakte vores kundeserviceafdeling via vores kontaktformular, så vi kan løse sagen for dig.

Did you find it helpful? Yes No

Send feedback
Beklager, at vi ikke kunne hjælpe. Hjælp os med at forbedre denne artikel med din feedback.

Hvordan sender benuta varerne?

Hvordan pakkes varerne til forsendelse?

De produkter, du har bestilt, pakkes omhyggeligt i genanvendelige materialer. Vi lægger stor vægt på bæredygtighed ved brugen af af materialer. Vores kolleger i logistikcentret pakker dine varer individuelt. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, bedes du kontakte os ved hjælp af vores kontaktformular.

Did you find it helpful? Yes No

Send feedback
Beklager, at vi ikke kunne hjælpe. Hjælp os med at forbedre denne artikel med din feedback.

Leverer I også til adresser uden for Danmark?

Vi beder om din forståelse for, at vores webshop, benuta.dk, kun behandler ordrer med leveringsadresser i Danmark. Mht. levering til andre lande, skal du bruge den benuta-webshop, som er oprettet til dette formål: