< Tillbaka till butiken

Unsere meistgestellten Fragen I - DE / FR / IT / ES / EU / PL / SE / DK

Hur returnerar jag en vara?

Om en produkt inte uppfyller dina förväntningar kan du naturligtvis utöva din ångerrätt. Följ denna länk för att begära en retur

Retur

C
Christian is the author of this solution article.

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.

Jag har glömt att ange rabattkoden, kan den läggas till?

Vi återbetalar gärna rabatten på din beställning efteråt. Om rabattvillkoren uppfylls kan du skicka oss rabattkoden och motsvarande ordernummer med vårt kontaktformulär.

C
Christian is the author of this solution article.

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.

Vilket användningssyfte anger jag för min överföring?

Ange beställningsnumret som syfte. Du hittar denna i din orderbekräftelse.

C
Christian is the author of this solution article.

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.

Kan jag spåra min leverans?

Naturligtvis. Så snart din beställning har skickats får du en leveransbekräftelse från oss, vilekn också innehåller paketnumret och en spårningslänk. Du kan på så sätt också enkelt kontrollera statusen för din leverans när som helst.

C
Christian is the author of this solution article.

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.

Levererar ni också till adresser utanför Sverige?

Vår onlinebutik benuta.se kan endast acceptera beställningar med en leveransadress inom Sverige. För leveranser till andra länder, använd den av benutas online-butiker som är inrättad för detta ändamål.

C
Christian is the author of this solution article.

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.

Vad är det bästa sättet att ta hand om min matta?

Kan jag också få en tryckt katalog från er?

Nej. Vi står för hållbarhet och avstår därför medvetet från en tryckt katalog. Istället fokuserar vi helt på att erbjuda dig det bästa urvalet av våra varor i vår onlinebutik. För ytterligare råd, vänligen kontakta vår kundtjänst med hjälp av kontaktformuläret.

C
Christian is the author of this solution article.

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.

Jag har köpt en vara. Vad händer nu?

Tack för att du har valt en benuta-produkt.

När du har slutfört din beställning får du en orderbekräftelse till din e-postadress. Om du inte kan hitta meddelandet, kontrollera om vårt e-postmeddelande av misstag har hamnat i skräppostmappen. Vi skickar vanligtvis varor som finns på lager direkt efter betalning. Du får alla övriga varor inom den angivna leveransperioden. I varje fall kommer vi att meddela dig igen så snart din beställning har skickats. Du kommer också att få en spårningslänk som låter dig spåra statusen för din leverans, online, när som helst.

C
Christian is the author of this solution article.

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.

Vad är det bästa sättet att ta hand om min matta?

Jag har ett tekniskt problem. Vad kan jag göra?

Ladda först om sidan med "F5" -tangenten. Om detta inte hjälper, vänligen töm cache i din webbläsare och radera också cookies.

I annat fall kan du prova en alternativ webbläsare.

Om problemet kvarstår, skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär.

C
Christian is the author of this solution article.

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.

Hur kan jag skapa ett kundkonto?

Det finns många fördelar med att skapa ett konto:

- få snabbare utcheckning

- spara fler än en adress

- spåra beställningar

... och mer.

För att skapa ett kundkonto, klicka på Registrera-knappen och ange önskad information.

C
Christian is the author of this solution article.

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.

Hur kan jag ändra min lagrade adress eller lägga till en ny?

När du har loggat in på ditt kundkonto kan du göra dina adressändringar under rubriken "Mitt konto" i avsnittet "Adressbok".

C
Christian is the author of this solution article.

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.

Hur kan jag ändra min e-postadress på kundkontot?

När du har loggat in på ditt kundkonto kan du ändra din e-postadress under rubriken "Mitt konto" i avsnittet "Kontoinformation".

C
Christian is the author of this solution article.

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.

Jag har glömt mitt lösenord.

Om du någonsin glömmer ditt lösenord till ditt kundkonto kan du enkelt återställa det själv. Använd bara "Glömt lösenord"-funktionen när du loggar in.

C
Christian is the author of this solution article.

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.

Hur kan jag ändra mitt lösenord på benuta?

När du har loggat in på ditt kundkonto kan du ändra ditt lösenord under rubriken "Mitt konto" i avsnittet "Kontoinformation".

C
Christian is the author of this solution article.

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.

Hur kan jag ta bort mitt konto i er butik?

Kontakta medarbetarna i vår kundtjänst som kan nås via kontaktformuläret.

C
Christian is the author of this solution article.

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.

Hur kan jag beställa/avsluta prenumerationen på ert nyhetsbrev?

När du har loggat in på ditt kundkonto kan du se ditt nyhetsbrev under rubriken "Prenumerationer på nyhetsbrev" och starta eller avsluta prenumerationen. Dessutom har du möjlighet att klicka på "*Avsluta prenumerationen på nyhetsbrev *" i vart och ett av våra nyhetsbrev för att inte längre ta emot dem i framtiden. Om detta inte fungerar hjälper naturligtvis vår kundservice gärna till.

C
Christian is the author of this solution article.

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.

Hur kan jag göra en beställning?

Att beställa från benuta är lekande lätt.

Du beställer dina favoritvaror i fem enkla steg:

1. Välj den vara du vill ha och lägg till önskat antal i "kundvagnen".

2. Genom att klicka på kundvagnen kan du kontrollera dina varor och få en översikt.

3. Klicka på "Kassa"

4. Adress: Ange din leverans- och faktureringsadress.

5. Betalningsinformation: Välj en av våra säkra betalningsmetoder.

6. Valfritt: "Tillämpa rabattkod"

Efter varje genomförd beställning får du en skriftlig bekräftelse med motsvarande ordernummer via e-post.

C
Christian is the author of this solution article.

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.

Hur kan jag tillämpa en rabattkod?

I det sista steget i beställningsprocessen har du möjlighet att lösa in din rabattkod.

För att göra detta klickar du på ”Använd rabatt” under valet av önskad betalningsmetod.

Var uppmärksam på att du stavar rabattkoden rätt så att den kan godkännas av vårt system. Klicka sedan på "Tillämpa rabatt" så kommer beloppet att dras direkt från totalsumman.

C
Christian is the author of this solution article.

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.

Jag har glömt att ange rabattkoden, kan den läggas till?

Vi återbetalar gärna rabatten på din beställning efteråt. Om rabattvillkoren uppfylls kan du skicka oss rabattkoden och motsvarande ordernummer med vårt kontaktformulär.

C
Christian is the author of this solution article.

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.

Vilka begränsningar finns för att lösa in rabattkoder?

Våra rabattkoder är begränsade i tid och personliga. Det är därför bäst att kontrollera kupongens giltighetstid innan du beställer. Som regel syns giltighetsdatumet precis vid själva rabattkoden. Observera också eventuella villkor som kan vara en förutsättning för att lösa in en rabattkod: t.ex. en rabattkod kan endast gälla för varor av ett visst varumärke eller så måste du nå ett minsta beställningsvärde.

Alla rabattkoder förlorar sin giltighet efter en retur, om något av ovanstående villkor inte längre uppfylls. I sådant fall måste hela resp. det ursprungliga priset för de varor som har behållits betalas.

I grunden kan bara en rabattkod lösas in i taget - det är inte möjligt att kombinera flera rabattkoder med varandra.

C
Christian is the author of this solution article.

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.

Kan jag kombinera flera beställningar efteråt?

Av tekniska skäl är det tyvärr inte möjligt att kombinera flera beställningar efteråt. Men eftersom vi i allmänhet skickar alla varor utan fraktkostnader kan du också skicka flera enskilda beställningar.

C
Christian is the author of this solution article.

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.

Var kan jag hitta era bankuppgifter?

När du har slutfört din beställning får du automatiskt en orderbekräftelse med all information som krävs för din överföring. Om du inte har fått det e-postmeddelandet, vänligen kontakta vår kundtjänst med hjälp av kontaktformuläret.

C
Christian is the author of this solution article.