Het bestelproces bij benuta is heel eenvoudig.

In 5 eenvoudige stappen heeft u uw favoriete artikelen besteld:

1. Selecteer het gewenste artikel en plaats het gewenste aantal 'in de winkelwagen'.

2. Met een klik op het winkelwagentje kunt u uw artikelen opnieuw bekijken en krijgt u een overzicht.

3. Klik op 'Naar de kassa gaan'

4. Adres: Voer uw leverings- en factuuradres in.

5. Betalingsgegevens: kies een van onze veilige betaalmethoden.

6. Optioneel: 'Kortingscode toepassen'

Na elke voltooide bestelling ontvangt u een schriftelijke bevestiging met het bijbehorende ordernummer per e-mail.

C
Christian is the author of this solution article.