Vi er kede af at høre, at varen ikke levede op til dine forventninger, og du kan naturligvis returnere dit køb inden for 60 dage.

Du kan nemt anmode om en returnering via følgende link:

Returnering

Følg nedenstående trin for at registrere din returnering:

- Vælg den vare, du ønsker at returnere

- Fortæl os årsagen - Udskriv retursedlen

- Pak varen omhyggeligt om med retursedlen (i den originale emballage)

Når du har registreret returneringen, vil du modtage en separat e-mail med instruktioner om, hvordan du skal sende pakken.

Klar!

Behandlingen af din returnering koster 149 DKK og vil blive fratrukket købsprisen på kreditfakturaen.

Når du har modtaget din returpakke i god stand, vil du automatisk modtage en tilbagebetaling af det beløb, der skal returneres, via den oprindeligt valgte betalingsmetode inden for 10 arbejdsdage.

Da en ombytning desværre ikke er mulig af systemiske årsager, skal du om ønsket afgive en ny ordre.