Jeg har glemt at indtaste rabatkoden, kan den tilføjes efterfølgende?

Vi refunderer gerne rabatten på din ordre efterfølgende. Hvis rabatbetingelserne er opfyldt, skal du bare oplyse os rabatkoden og det tilhørende ordrenummer via vores kontaktformular.

Hvilke formål kan jeg bruge min overførsel til?

Indtast ordrenummeret som formålet. Det står på din ordrebekræftelse.

Kan jeg følge min levering?

Selvfølgelig. Så snart din ordre er sendt, får du en forsendelsesbekræftelse fra os, som også inkluderer pakkenummeret og et sporingslink. Det giver dig også mulighed for altid at kunne følge status for din levering.

Hvordan sender jeg en vare retur?

Hvis et produkt ikke lever op til dine forventninger, kan du naturligvis udøve din ret til at returnere det. Følg dette link for at anmode om returnering: https://www.benuta.dk/return.html

Leverer I også til adresser uden for Danmark

Vi beder om din forståelse for, at vores webshop, benuta.dk, kun behandler ordrer med leveringsadresser i Danmark. Mht. levering til andre lande, skal du bruge den benuta-webshop, som er oprettet til dette formål.

Hvad er den bedste måde at pleje mit tæppe på

Vi har oprettet et specielt afsnit til dig.